BEMUTATKOZÁS

A ruhaipar, más néven konfekció, illetve textilruházati ipar komoly múltra tekint vissza. A technológia fejlődése révén a kis szabóságok helyét átvették az ipari varrodák, valamint nagyméretű varró üzemek. Manapság komoly kihívást jelent olyan helyet találni, ahol egy varroda a régmúlt korokat idézve, a varrás mellett szabászattal is foglalkozik és régi gépekkel, egykori varrodai technikákkal dolgozik.

Az UNIMODE Kft. egy teljesen magyar tulajdonú, régmúltra visszatekintő varró-szabó vállalkozás. Eltér a mai kliséktől: ötvözi a régi eszközöket, a magas szakmai tudást, ugyanakkor nyit az újdonságok és az innováció felé. Az egykori varrodát néhány lelkes fiatal vette át, s ezáltal − a komoly szaktudással rendelkező varrónőket foglalkoztató cég − egy merőben új, fiatalos lendületet kapott. Az új tulajdonosok szeretnék megóvni és megőrizni mindazt, ami valóban fontos és értékes ebben az iparágban, ugyanakkor a klasszikus varrodát picit új megvilágításba helyezve, nyitni szeretnének a fashion és a divattervezők világa felé.

A szakmaiság és a technikai eszközök mellett jelentős hozzáadott értékek segítségével próbálják meg újra beemelni ezt az ősi szakmát a köztudatba.

Cégünk teljes varrodai szolgáltatásokat nyújt a konfekciótól, az egyedi elképzelések megvalósításán keresztül, a munka- és formaruha kollekciókig. Megrendelőink akár a teljes gyártási folyamatot egy helyen intézhetik el.

Jelenlegi, valamint leendő partnereink elégedettségét magas színvonalú, gyors és rugalmas ügyintézéssel, precíz munkavégzéssel, illetve versenyképes árainkkal biztosítjuk.