Szolgáltatásaink

Főbb tevékenységeink:

  • cégeknek, intézményeknek forma- és munkaruha tervezése és gyártása;
  • egyedi tervezőknek a megálmodott modell legyártása;
  • szabásminta, modellezés, mintadarab készítése – akár egy képről, a megrendelő által készített rajzról vagy hozott mintadarab alapján vállalunk
  • szabásminta készítést, modellezést, illetve szériázást;
  • bérszabás;
  • varrás.

Ami a szolgáltatásainkat illeti – egyszerűen nem ismerünk lehetetlent! Igyekszünk mindig a legjobb anyagokkal dolgozni, maximálisan odafigyelünk a minőségre, de a pamut, filc, farmer, vászon, selyem, len stb. mellett vízlepergető anyagokkal is dolgoztunk már. Azt tapasztaljuk, hogy a mai rohanó világban is igénylik az emberek az egyedi, kiváló minőségű textilből készült, gondosan szabott, első osztályú ruhadarabokat. És nemcsak a nők, hanem egyre több férfira is igaz ez a megállapítás! Arra törekszünk, hogy megrendelőink által megálmodott modelleket – legyen ez bármi, amit szabni-varrni kell – mi a lehető legprecízebben legyártsuk. Célunk, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek és időről időre visszatérjenek hozzánk. Mi nem szabunk limitet a megrendelt ruhadarab mennyiségére vonatkozóan; épp olyan szívesen készítünk el akár csak néhány darabot is a jól kigondolt modellből, mint ahogy több tucatot vagy akár több száz darabot egyaránt. Megtartva hagyományos gépeinket – négytárcsás szalagkéses szabászgép, kardkéses gép, gomblyukazó és fedőző – minden a rendelkezésünkre áll, hogy minőségi munkát végezzünk.

Amióta átvettük a varrodát számos megkeresés érkezett hozzánk divattervezőktől, női-férfi ruházati márkáktól, iskoláktól, gyerekruházattal foglalkozó cégektől, valamint torna- és jóga csoportoktól is, hogy öntsük formába elképzeléseiket. Varrtunk már iskoláknak gondosan megtervezett egyenruhát, különböző cégeknek minőségi munkaruházatot, tánc-csoportoknak fellépő ruhát és a sort még hosszasan folytathatnánk.  Több tucat elégedett ügyféllel a hátunk mögött bátran állítjuk, hogy szinte minden kérésnek eleget tudunk tenni, ha ismerjük a pontos elképzeléseket, legyen szó szabásról, varrásról, hímzésről, címkézésről, nyomásról – igyekszünk bármilyen igényt kielégíteni! Ezen kívül bérszabást is vállalunk. Nem riadunk vissza a kihívásoktól, legyenek bármilyen merész ötleteik!